Header zonnepanelen
Verduurzamen

Zonnepanelen

Altijd persoonlijk advies en contact
De meeste kennis en expertise
Persoonlijk contact

Zonnepanelen zijn niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Logisch, want fossiele brandstoffen die voorheen voor onze energie zorgden, raken op. Door zelf zonne-energie op te wekken kun je de toekomst van het klimaat weer een beetje zonniger inzien.

Vergelijk direct
jeffrey.png
Meer weten?
Neem contact met ons op!

Onze support staat altijd voor u klaar met persoonlijk advies.

Zonnepanelen op het dak

De Nederlandse zon is geschikt om stroom mee op te wekken. Niet elk dak is geschikt om zonnepanelen te plaatsen. Via het platform van Easy Nuts kan je zien of je dak geschikt is en wat de investering en verwachte opbrengst is.

Er zijn 4 soorten zonnepanelen afhankelijk van je dak, oppervlakte en budget kies je jouw gewenste zonnepanelen. De nieuwste zonnepanelen zijn glas-glas zonnepanelen deze geven langer rendement.

Weten wat u kan besparen?

Wat u gaat besparen is afhankelijk van het soort het zonnepanelen, aantal zonnepanelen, seizoen en ligging. Een gemiddelde tussenwoning met 6 zonnepanelen bespaart al snel € 31,– per maand op je stroom rekening. Maak meteen een berekening op het platform van Easy Nuts om te zien wat voor impact zonnepanelen hebben op jouw energierekening.

Vraag een zonnepanelen offerte aan!

Op welke woning wil je zonnepanelen?
Nutsvoorzieningen regelen

Begin direct met vergelijken!

Wij helpen mensen die binnen of naar Nederland verhuizen met het aansluiten van hun nutsvoorzieningen en diverse andere diensten in en om het huis.

Bereken jouw voordeel