Internet van Odido

Internet van Odido

Ben jij op zoek naar een provider die je alleen internet levert? Dan ben je bij Odido aan het juiste adres. Bij het afsluiten van een internet abonnement van Odido heb je veel vrijheid. Internet Thuis is nog nooit zo snel geweest.

Daarom kies je voor Odido:

  • Maandelijks aanpasbaar
  • Combineer mobiel & thuis
  • WiFi Plus
jeffrey.png
Meer weten?
Neem contact met ons op!

Onze support staat altijd voor u klaar met persoonlijk advies.

My Odido Thuis

Pas zelf maandelijks gratis je abonnement aan in My Odido Thuis

Bijvoorbeeld omdat je even een hogere internetsnelheid of een ander themapakket wilt.

Mobiel + thuis

Combineer je Odido mobiel met Thuis, dan krijg je de hoogste internetsnelheid voor Thuis op jouw adres, en Unlimited data en bellen op je mobiel.

Flexibel met Odido Internet Only

Bij Odido kun je jouw abonnement zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Zo kun je kiezen voor een Alles in 1 pakket met internet, tv en vast bellen of voor internet en tv. Het kiezen voor alleen internet afsluiten is ook één van de mogelijkheden. Wanneer je voor internet van Odido kiest krijg je van ons een modem waarmee je in lengte van jaren uit de voeten kan. Je kan je abonnement elke maand kosteloos aanpssen als blijkt dat je toch een hogere of langere internetsnelheid nodig hebt of gebruik wilt maken van TV.

Neem contact op!

Nutsvoorzieningen regelen

Begin direct met vergelijken!

Wij helpen mensen die binnen of naar Nederland verhuizen met het aansluiten van hun nutsvoorzieningen en diverse andere diensten in en om het huis.

Bereken jouw voordeel