Makelaars - 1
Partners

Verhuurmakelaars

De laatste jaren is het vak verhuurmakelaar verder geprofessionaliseerd door automatisering, kwaliteitseisen en verandering door het verdienmodel. Ontzorg jouw klanten met de nutsvoorzieningen via het innovatie platform van Easy Nuts.

Waarom nutsvoorzieningen aanbieden als verhuurmakelaar?

Help jou klanten met het aanvragen van stroom, gas, internet, tv, mobiel, water, laadpaal en verzekeringen in het Nederlands of volledig in het Engels via het Easy Nuts platform of gratis inspectie app. De verhuurder weet zeker dat alle nutsvoorzieningen zijn geregeld.

Hoe werk het precies?

Easy Nuts stelt een kosteloos platform ter beschikking waar jij als verhuurmakelaar alle producten in een druk op de knop kan bundelen en aanvragen. Easy Nuts biedt ook de mogelijkheid leads door te geven die wij binnen 24 uur opvolgen en alles uit jullie naam regelen voor de klant zowel in het Nederlands of Engels. Easy Nuts staat bekend in de markt om zijn uitmuntende kwaliteit en hoge conversie. Easy Nuts biedt een custom made inspectie app voor alle partners om de inspectie te digitaliseren en meteen ook leads of aanvragen door te geven. Uiteraard betalen wij ook een goede vergoeding die wij wekelijks uitbetalen.

Partner worden?

jeffrey.png
Meer weten?
Neem contact met ons op!

Onze support staat altijd voor u klaar met persoonlijk advies.

Meer weten

Bekijk ons Verhuurmakelaars promo filmpje!

Als verhuurmakelaar meteen alle nutsvoorzieningen regelen voor je klant.

Deze makelaars gingen je voor!

Wij werken samen met een geselecteerd aantal aanbieders die zich individueel allemaal onderscheiden in hun markt.

I am expat
NVM
VastgoedPro
VBO