Energie van Budget Thuis

Energie van Budget Thuis

Budget Alles-in-1 biedt Internet via het netwerk van KPN. Betrouwbaar en stabiel. En zowel via ADSL- als glasvezelaansluitingen. Het is afhankelijk van de aansluiting op jouw adres over welke lijn we kunnen leveren.

  • De voordelen van Budget Thuis:
  • Stabiel en betrouwbaar internet
  • Voor een blijvend lage prijs
  • Gratis EXPERIA BOX V10A
jeffrey.png
Meer weten?
Neem contact met ons op!

Onze support staat altijd voor u klaar met persoonlijk advies.

EXPERIA BOX V10A Gratis bij je abonnement

Altijd en overal een snelle WiFi-verbinding. Hoe we hiervoor zorgen? Met ons modem: de Experia Box V10A.

Dit modem is geschikt voor zowel Internet als Vast Bellen via Budget Alles-in-1. Bij gebruik van dit modem kun je met meerdere computers tegelijk gebruikmaken van draadloos internet. Daarnaast kun je maximaal drie computers aansluiten via een (netwerk)kabel.

Stroom & gas
stroomgas.jpg Kiezen
Sim Only
sim.jpg Kiezen
Internet, tv & bellen
internettvbellen.jpg Kiezen

Internet via het betrouwbare KPN-netwerk

Tegen een zo laag mogelijke prijs! Kies voor ADSL of Glasvezel.

Een ADSL-aansluiting is de meest voorkomende aansluiting in Nederland en de snelheid is afhankelijk van de afstand tot de wijkcentrale. Neem je 100 Mb/s af op een ADSL-afsluiting? Dan kan het zijn dat je niet de volle 100 Mb/s haalt.

Via glasvezel up- en downloaden is altijd even snel. Neem je 100 Mb/s af op een glasvezelaansluiting? Dan behaal je die 100 Mb/s ook daadwerkelijk. Zelfs als iedereen tegelijk online is!

Overstappen zonder gedoe

We regelen het voor je. Interesse in een overstap of op zoek naar een nieuwe provider voor je nieuwe woning? Word klant bij Budget Alles-in-1. Zonder gedoe, want wij regelen je overstap. Zo kom je niet zonder internet te zitten. Regel je zelf je overstap? Ook dan helpen we je. Als vanzelfsprekend.

Neem contact op!

Nutsvoorzieningen regelen

Begin direct met vergelijken!

Wij helpen mensen die binnen of naar Nederland verhuizen met het aansluiten van hun nutsvoorzieningen en diverse andere diensten in en om het huis.

Bereken jouw voordeel