Warmtepomp
Verduurzamen

Warmtepomp

Altijd persoonlijk advies en contact
De meeste kennis en expertise
Persoonlijk contact

Een warmtepomp wordt steeds populairder niet zo gek met de dagelijkse nieuwsberichten dat Nederland van het gas af moet. Wij merken dat veel mensen vragen hebben over het rendement van warmtepompen en of hun huis geschikt is voor een warmtepomp.

Vergelijk direct
jeffrey.png
Meer weten?
Neem contact met ons op!

Onze support staat altijd voor u klaar met persoonlijk advies.

Ga de CO2 uitstoot tegen met een warmtepomp in jouw woning!

Een warmtepomp verwarmt je woning en zorgt voor warm tapwater. De warmtepompinstallatie vervangt de CV-ketel en kan aangesloten worden op het centrale verwarmingssysteem. Door warmte uit de lucht, de bodem of het grondwater te halen maakt de installatie gebruik van herbruikbare energie. Duurzaam dus! Hierdoor zal het gasverbruik sterk afnemen of zelfs volledig verdwijnen,

Er zijn verschillende soorten warmtepompen. Een hybride warmtepomp werkt samen met een hr-ketel op gas en is geschikt voor huizen met matige isolatie. Een volledig elektrische warmtepomp vervangt je hr-ketel op gas en is geschikt voor huizen met goede tot zeer goede isolatie. Een ventilatiewarmtepomp haalt warmte uit de ventilatielucht en is geschikt voor huizen met mechanische ventilatie.

Weten wat je kan besparen met een warmtepomp?

Een gemiddelde eengezinswoning verbruikt zo’n € 1.350 per jaar aan gas voor verwarming en warm water (1.700 m3). Met een hybride warmtepomp breng je dit terug naar zo’n € 1.150 per jaar (900 m3 voor gas en 1.900 kWh voor extra stroomverbruik). Je voordeel is dus zo’n € 200 per jaar.

Laat een berichtje achter

Nutsvoorzieningen regelen

Begin direct met vergelijken!

Wij helpen mensen die binnen of naar Nederland verhuizen met het aansluiten van hun nutsvoorzieningen en diverse andere diensten in en om het huis.

Bereken jouw voordeel