Financieel
Partners

Relocation bureau

Als relocation bureau wordt je ingeschakeld door bedrijven om hun werknemers te verhuizen naar Nederland. Hierbij wordt huisvesting, nutsvoorzieningen, scholing, dokter en verzekeringen voor de expat geregeld. Easy Nuts is een schakel in de hele keten waarbij het traject van nutsvoorzieningen volledig hebben geautomatiseerd en aanbieden in verschillende talen.

Waarom nutsvoorzieningen doen via Easy Nuts?

Eenvoudig registeren van alle nutsvoorzieningen en meterstanden met een druk op een knop in verschillend talen. Easy Nuts biedt ook de mogelijkheid expats telefonisch te adviseren en ze mee te nemen in het hele proces. Onze service wordt zeer gewaardeerd door de expats met een gemiddelde van een 9.

Hoe werkt het precies?

Easy Nuts stelt een kosteloos platform ter beschikking waar jij als relocation bureau alle producten in een druk op de knop kan bundelen en aanvragen. Easy Nuts biedt ook de mogelijkheid leads door te geven die wij binnen 24 uur opvolgen en alles uit jullie naam regelen voor de klant zowel in het Nederlands of Engels. Easy Nuts staat bekend in de markt om zijn uitmuntende kwaliteit en hoge conversie. Easy Nuts biedt een custom made inspectie app voor alle partners om de inspectie te digitaliseren en meteen ook leads of aanvragen door te geven. Uiteraard betalen wij ook een goede vergoeding die wij wekelijks uitbetalen.

Partner worden?

jeffrey.png
Meer weten?
Neem contact met ons op!

Onze support staat altijd voor u klaar met persoonlijk advies.

Nustvoorzieningen voor expats

Bekijk ons Relocatie Bureau promo filmpje!

High quality service voor de expat die naar Nederland komt om zijn nutsvoorzieningen te regelen.

Wij werken samen met een geselecteerd aantal aanbieders die zich individueel allemaal onderscheiden in hun markt.

I am expat
NVM
VastgoedPro
VBO