Financieel
Partners

Financieel Dienstverleners

De financiële dienstverlening is in 10 jaar tijd flink veranderd. De rol van de financieel adviseur is transparanter en eerlijker geworden. In de tussentijd worden adviseurs steeds meer buitenspel gezet door banken en verzekeraars. Via het platform van Easy Nuts kan je toegevoegde waarde leveren aan je klant.

Waarom kiezen voor Easy Nuts?

Toegevoegde waarde bieden aan je klant die gaat verhuizen door de nutsvoorzieningen te regelen via het Easy Nuts platform. Genereer kosteloos een duurzaamheid rapport voor de klant zodat je precies weet wat de klant extra wil financieren voor duurzame producten voor zijn nieuwe woning. Meteen de impact zien om de energielasten.

Hoe werkt het precies?

Easy Nuts stelt een kosteloos platform ter beschikking waar jij als financieel adviseur alle producten in een druk op de knop kan bundelen en aanvragen. Easy Nuts biedt ook de mogelijkheid leads door te geven die wij binnen 24 uur opvolgen en alles uit jullie naam regelen voor de klant zowel in het Nederlands of Engels. Easy Nuts staat bekend in de markt om zijn uitmuntende kwaliteit en hoge conversie. Easy Nuts biedt een custom made inspectie app voor alle partners om de inspectie te digitaliseren en meteen ook leads of aanvragen door te geven. Uiteraard betalen wij ook een goede vergoeding die wij wekelijks uitbetalen.

Partner worden?

jeffrey.png
Meer weten?
Neem contact met ons op!

Onze support staat altijd voor u klaar met persoonlijk advies.

Ook partner worden?

Bekijk ons Financieel Dienstverleners promo filmpje!

Eenvoudig energiebesparende voorzieningen meenemen in je hypotheekgesprek. Heel eenvoudig met onze duurzame tool

Deze makelaars gingen je voor!

Wij werken samen met een geselecteerd aantal aanbieders die zich individueel allemaal onderscheiden in hun markt.