Bewindvoering
Partners

Bewindvoering

Maak als bewindvoerder gebruik van onze handige Easy Nuts Platform, waar je snel alle nutsvoorzieningen kan aanvragen. Jouw klant Ontvangt nu bij Budget Mobiel een Oppo Giftcard ter waarde van 100 euro!

Eenvoudig je klanten helpen

Als bewindvoerder moet je bij elke leverancier apart je klanten aanmelden dit kost best wat tijd . Je moet alle administratie bijhouden van al je klanten dit is ontzettend onhandig. Het Easy Nuts Platform maakt het een stuk makkelijker voor jou als bewindvoerder. In het platform kan je in een keer alle nutsvoorzieningen aanvragen. Elke bewindvoerder krijgt zijn eigen landingspage in jouw look and feel in onze backend kan je alle klanten en contracten bijhouden van de leveranciers. Zo kan je snel werken en hou je meteen het overzicht.

Budget Mobiel speciaal voor bewindsvoerders

Het mobiele telefoonabonnement van een cliënt die onder bewind of budgetbeheer valt; het is vaak een doorn in het oog. Want het kan iedere maand weer zorgen voor financiële problemen. Als bewindvoerder of budgetbeheerder heb je maar weinig of zelfs helemaal geen grip op hoe je cliënt zijn mobiele telefoon gebruikt. Dit levert soms hoge en onverwachte kosten op. We hebben er bij Budget Mobiel dé oplossing voor.

Budget Mobiel Sim Only
  • 7GB Data
  • Onbeperkt bellen
  • Betrouwbaar KPN netwerk
  • Geen Prefentel check
Budget Mobiel Sim Only
  • Onbeperkt Data
  • Onbeperkt bellen
  • Betrouwbaar KPN netwerk
  • Geen Prefentel check
Groene energie
Budget Mobiel Sim Only

100% groene stroom, 14 dagen bedenktijd en persoonlijke en goede service. En geen gedoe, want wij regelen je overstap. Kies voor Budget Energie en profiteer van onze blijvend lage tarieven. Oók als je langer klant bent.

Budget Mobiel Sim Only

Groene stroom is voor ons vanzelfsprekend. Bij Greenchoice kies je voor 100% Nederlandse groene stroom, tegen een aantrekkelijk tarief. Dat is goed voor de wereld en goed voor jou. Logisch toch? Ontdek wat écht groene stroom betekent en stap eenvoudig over.

Snel en goedkoop internet

Uiteraard kijkt u even rond voor een goede prijs, maar die vindt u altijd bij ons. Wegens de goede relaties met alle internetproviders en het feit dat wij de grootste vergelijkingssite zijn voor bewindsvoerders, kunnen wij u het hoogste inkoopvoordeel bieden. Wij bieden ADSL, Kabel en Glasvezel voor jouw klant

Partner worden?

armand.jpg
Meer weten?
Neem contact met ons op! Partner Manager Armand Muilenberg

Onze support staat altijd voor u klaar met persoonlijk advies.

Partners
Wij werken samen met
Meer weten

Bekijk ons promo filmpje!

Als verkoopmakelaar energie, internet, tv, water, mobiel en zelfs zonnepanelen aanbieden aan je klant

Onze leveranciers

Wij werken samen met een geselecteerd aantal aanbieders die zich individueel allemaal onderscheiden in hun markt.

logo
logo
logo
logo
logo
logo