Isolatie
Verduurzamen

Isolatie

Altijd persoonlijk advies en contact
De meeste kennis en expertise
Persoonlijk contact

Isolatie leidt tot minder CO2-uitstoot, het is dus energiebesparend e helpt je besparen op jouw stookkosten. Isolatie van jouw huis zorgt voor een warmer en comfortabeler huis.

Vergelijk direct
jeffrey.png
Meer weten?
Neem contact met ons op!

Onze support staat altijd voor u klaar met persoonlijk advies.

Ga de CO2 uitstoot tegen met isoleren van jouw woning!

Isolatie leidt tot minder CO2-uitstoot, het is dus energiebesparend en helpt je besparen op jouw stookkosten. Isolatie van jouw huis zorgt voor een warmer en comfortabeler huis, zonder isolatie kan er namelijk wel tot 30% van de warmte via het dak, 20% via de muren en 10% via de vloeren verdwijnen. Het uitvoeren van isolatiewerken moet je zien als een investering: door te isoleren zal je energieverbruik verminderen en zal je op termijn heel wat kunnen besparen. De terugverdientijd is onder meer afhankelijk van de energiebesparing die je bereikt en de kosten van de isolatiewerken. Hoeveel deze kosten bedragen, zal afhankelijk zijn van verschillende factoren.

Weten wat u kan besparen?

Door verschillende invloeden, denk bijvoorbeeld aan weersinvloeden, kan vocht de constructie van uw huis binnendringen. Isolatie voorkomt de vorming van vocht en schimmel in uw huis. Daarnaast zorgt het ervoor dat de warmte binnen blijft, waardoor het comfortabeler wordt in uw huis. Let bij het kiezen van isolatie op het bouwjaar van uw woning. Het kan namelijk verschillen welke vormen van isolatie meer geschikt en noodzakelijk zijn. Er zijn vele manieren om te isoleren:

  • Dakisolatie
  • Spouwmuurisolatie
  • Vloerisolatie

Laat een berichtje achter

Nutsvoorzieningen regelen

Begin direct met vergelijken!

Wij helpen mensen die binnen of naar Nederland verhuizen met het aansluiten van hun nutsvoorzieningen en diverse andere diensten in en om het huis.

Bereken jouw voordeel