Makelaars
Partners

Bedrijfsmakelaars

Een bedrijfsmakelaar helpt de klant met het zoeken naar een nieuwe ruimte voor zijn bedrijf. Er komen steeds meer online initiatieven die de rol van de bedrijfsmakelaar overnemen. Biedt toegevoegde waarde aan je klant door meteen internet, energie en water te regelen voor het nieuwe bedrijf.

Waarom nutsvoorzieningen aanbieden als bedrijfsmakelaar?

Help jou klanten met het aanvragen van stroom, gas, internet, water, laadpaal en verzekeringen via het Easy Nuts platform of gratis inspectie app. De verhuurder weet zeker dat alle nutsvoorzieningen zijn geregeld. Meteen toegevoegde waarde bieden voor bedrijven die gaan verhuizen.

Hoe werk het precies?

Easy Nuts stelt een kosteloos platform ter beschikking waar jij als bedrijfsmakelaar alle producten in een druk op de knop kan bundelen en aanvragen. Easy Nuts biedt ook de mogelijkheid leads door te geven die wij binnen 24 uur opvolgen en alles uit jullie naam regelen voor de klant zowel in het Nederlands of Engels. Easy Nuts staat bekend in de markt om zijn uitmuntende kwaliteit en hoge conversie. Easy Nuts biedt een custom made inspectie app voor alle partners om de inspectie te digitaliseren en meteen ook leads of aanvragen door te geven. Uiteraard betalen wij ook een goede vergoeding die wij wekelijks uitbetalen.

Partner worden?

jeffrey.png
Meer weten?
Neem contact met ons op!

Onze support staat altijd voor u klaar met persoonlijk advies.

Ook partner worden?

Bekijk ons Bedrijfsmakelaars promo filmpje!

Als bedrijfsmakelaar voor de nieuwe huurder nutsvoorzieningen regelen en de inspecties meteen digitaliseren.

Deze makelaars gingen je voor!

Wij werken samen met een geselecteerd aantal aanbieders die zich individueel allemaal onderscheiden in hun markt.