Woningcorperatie
Partners

Woning corporatie

Een woning corporatie heeft een maatschappelijk belang als motor in verduurzaming van woningen. Easy Nuts helpt nieuwe huurders met de nutsvoorzieningen kosteloos aan te sluiten. De bewoner krijgt groene energie, besparende tips en energiebesparende maatregelen.

Waarom Easy Nuts?

Woning corporaties nemen al veel maatregelen door woningen te verduurzamen. Een woning verduurzamen heeft weinig zin als de bewoner het raam elke dag open zet. Easy Nuts helpt de nieuwe huurder met alles nutsvoorzieningen kosteloos te regelen en de bewoners krijgt een bespaarbox met energiebesparende artikelen en tips en trucs om het verbruik te doen dalen.

Hoe werkt het precies?

De woonconsultant doet de incheck van de nieuwe huurder met de custom made inspectie app van Easy Nuts. Hierbij geeft de consultant meteen de gegevens met toestemming van de huurder door aan Easy Nuts. Wij bellen de klant binnen 24 uur om alles nutsvoorzieningen kosteloos te regelen. De klant krijgt binnen 2 weken de bespaarbox twv € 75,– binnen. De klant krijgt maandelijks een nieuwsbrief met tips en trucs.

Partner worden?

jeffrey.png
Meer weten?
Neem contact met ons op!

Onze support staat altijd voor u klaar met persoonlijk advies.

Ook partner worden?

Bekijk ons Woning Corporatie promo filmpje!

Maak gebruik van de dienstverlening van Easy Nuts om jouw klanten te bontzorgen met de nutsvoorzieningen en bewust te laten maken van zijn gedrag met tips en energiebesparende maatregelen.

Deze makelaars gingen je voor!

Wij werken samen met een geselecteerd aantal aanbieders die zich individueel allemaal onderscheiden in hun markt.

I am expat
NVM
VastgoedPro
VBO