Wat komt er kijken bij een verhuizing ?

Blog

 

Wat komt er kijken bij een verhuizing ?

Capelle a/d IJssel, 29 december 2021

 

Verhuizen nutsvoorzieningen

Als je gaat verhuizen komt er natuurlijk veel bij kijken. Denk daarbij aan het verplaatsen van de meubelen van je oude naar nieuwe woning, verzekeringen maar ook zeker de nutsvoorzieningen zoals elektriciteit, gas, water en internet.

Al ga je verhuizen dan zijn wij er om je zo goed mogelijk te helpen bij het regelen van je nutsvoorzieningen. Onze adviseurs kijken samen met jou naar je huidige situatie en zoeken daarbij passende leveranciers. Wij bieden je de stabielste energieleveranciers aan in de energiemarkt.

Wij bieden je ook vele internetleveranciers aan voor de beste internetsnelheid voor jouw woning.

Als onze adviseurs je hebben geholpen met het regelen van je nutsvoorzieningen dan gaan onze administratieve medewerkers zo snel mogelijk jou producten aanvragen bij de leveranciers die je hebt gekozen.

Het is ook altijd handig om verzekeringen af te sluiten voor je nieuwe woning. Denk daarbij aan een inboedelverzekering die je verzekert voor ongevallen binnen en buiten je woning. Hierbij gaan onze verzekeringsadviseurs je zo goed mogelijk bij helpen!

Als je gaat verhuizen is het handig om via Easy Nuts je nutsvoorzieningen te regelen. Wij staan voor goede service!

 

Nutsvoorzieningen zijn verplicht

Gas, water en licht regelen is verplicht voor in je nieuwe huis anders wordt jee afgesloten. Na je verhuizing wil je er uiteraard meteen gebruik van kunnen maken. Hoe regel je dat het beste? En hoe vind je een voordelig contract met een energieleverancier?

Maak hieronder de vergelijking voor je nieuwe woning

 

 

 

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Onze support staat altijd voor u klaar met persoonlijk advies.

 +31 (085) 208 17 94
info@easynuts.nl

Want to know more?

Contact us!

Our support is always available with personal advice.

 +31 (085) 208 17 94
info@easynuts.nl