Verhuizen en je internet snel regelen

Blog

het regelen van de juiste internetverbinding.

Internet

Verhuizen en internet

 

Bij Easy Nuts kunnen wij u razendsnel helpen met het regelen van de juiste internetverbinding. Ga je verhuizen laat je goed adviseren over de juiste internet aansluiting.

Aan de hand van uw postcode kijken wij naar de mogelijkheden op uw adres. Dit kan variëren tussen een kabelverbinding, ADSL-verbinding of glasvezelverbinding. Met de ADSL-verbinding kan er een maximale snelheid van 200 MBit/s gehaald worden en met kabel- of glasvezelverbinding kunnen er snelheden tot 1000 Mbit/s downloadsnelheid gehaald worden. Let op! Dit verschilt uiteraard altijd per adres.

 

Bekijk wat voor snelheid er op jouw adres mogelijk is ?

TV

Mocht u ook graag TV en/of vaste telefonie erbij willen is dat geen enkel probleem. Alle internet leveranciers bieden de mogelijkheid om naast het internet een tv abonnement af te sluiten.

Afhankelijk van de leverancier zal de router en eventueel de mediabox bij u thuisbezorgd worden tussen de 2 en 10 werkdagen. Bij een glasvezelverbinding komt er altijd een monteur om alles netjes voor u te installeren. Bij de andere verbindingen kunnen er kosten aan de installatie verbonden zitten.

Met glasvezel of kabel zijn hoge snelheden mogelijk. Thuiswerken, downloaden en uploaden terwijl iemand anders Netflix zit te kijken zal nooit meer een probleem zijn.
De upload- en downloadsnelheid zijn even hoog bij glasvezel. Kabel levert iets lagere upload snelheid Er zijn zowel voor glasvezel en kabel snelheden mogelijk van wel 1000 Mbit(s)

 

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Onze support staat altijd voor u klaar met persoonlijk advies.

 +31 (085) 208 17 94
info@easynuts.nl

Want to know more?

Contact us!

Our support is always available with personal advice.

 +31 (085) 208 17 94
info@easynuts.nl