Snel en stabiel internet als je thuis werkt

Blog

Snel en stabiel internet als je thuis werkt

Internet

Thuis werken

Het nieuwe coronavirus kan zich verspreiden op plekken waar mensen dicht op elkaar zitten. Dat kan op het werk zijn, zoals op kantoor, maar bijvoorbeeld ook in het openbaar vervoer. Als mensen thuiswerken, komen zij minder in contact met anderen en zitten zij minder op plekken waar veel mensen tegelijkertijd aanwezig zijn. Dit helpt om de verspreiding van het nieuwe coronavirus tegen te gaan. Voor werkgevers is het ook steeds interessanter om werknemers vanuit thuis te laten werken. Zo kan er enorm veel tijd worden bespaard op transport. Een thuiswerker hoeft zich namelijk niet te verplaatsen en kan na het ontbijt meteen aan de gang. Drukke wegen en files kunnen hierdoor worden vermeden. De thuiswerker heeft hierdoor ook meer vrije tijd over, wat ook weer bijdraagt aan een positieve gemoedstand. Ook is uit onderzoek is gebleken dat thuiswerkers vaak productiever zijn en zij hun tijd ook efficiënter weten te gebruiken. Voor een werkgever was het altijd een drempel mensen thuis te laten werken. We hebben van de coronacrisis geleerd dit uitstekend werkt. Met al deze voordelen voor thuiswerken, is stabiel en snel internet natuurlijk onmisbaar. Een thuiswerker moet continue mogelijkheden hebben om bij zijn- of haar bestanden in de cloud zoals doopbox te kunnen, conference calls te kunnen maken en bestanden online te kunnen bewerken/ editen. De kinderen zitten op Netflix en papa en mama hebben een meeting met Zoom hiermee wordt de verbinding echt maximaal belast. Met glasvezel of kabel ben je verzekerd van een betrouwbare verbinding.

Betrouwbaar internet

Ten alle tijden een betrouwbare verbinding. Omdat een glasvezelverbinding of kabelbinding altijd direct tot aan jouw voordeur ligt, heb je een eigen privé verbinding die je niet met andere mensen hoeft te delen. Hierdoor ben je verzekerd van een betrouwbare stabiele internetverbinding.
Met glasvezel of kabel zijn hoge snelheden mogelijk. Thuiswerken, downloaden en uploaden terwijl iemand anders Netflix zit te kijken zal nooit meer een probleem zijn.
De upload- en downloadsnelheid zijn even hoog bij glasvezel. Kabel levert iets lagere upload snelheid Er zijn zowel voor glasvezel en kabel snelheden mogelijk van wel 1000 Mbit(s)

Voordelen :

  • Continue hoge kwaliteit tv kijken. Tv kijken via internet met glasvezel zonder haperingen in de hoogste kwaliteit op meerdere apparaten tegelijk.
  • je kunt zelf het abonnement kiezen dat aansluit op jouw wensen en budget.
  • Glasvezel en kabel  is inmiddels al voor vele miljoenen mensen in Nederland beschikbaar

Check of je glasvezel of kabel ontvangt door je postcode en huisnummer in te vullen en bekijk meteen welk abonnement het beste bij jouw past.

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Onze support staat altijd voor u klaar met persoonlijk advies.

 +31 (085) 208 17 94
info@easynuts.nl

Want to know more?

Contact us!

Our support is always available with personal advice.

 +31 (085) 208 17 94
info@easynuts.nl