Easy Nuts BV neemt particuliere activiteiten over van Way2save.nl

Blog

Easy Nuts neemt particuliere activiteiten over van Way2save

Persbericht

Easy Nuts

Easy Nuts B.V., Nederlandse aanbieder van Nutsvoorzieningen voor de verhuizende klant, neemt de particuliere activiteiten over van Way2Save. Met deze overname versterkt Easy Nuts zijn marktpositie binnen Nederland en wordt het werkgebied daarmee uitgebreid.
Easy Nuts biedt vastgoedprofessionals een extra waarde- en verdienmodel door hun klanten te ontzorgen met diensten in en om het huis.

Uitbreiding

Easy Nuts was al enige tijd op zoek naar een bedrijf waarmee de werkzaamheden, klantenbestand en landelijke dekking kon vergroten. Way2Save bleek de ideale kandidaat hiervoor te zijn. Een toonaangevend bedrijf dat graag het stokje wil overdragen aan een solide bedrijf als Easy Nuts.
De aankomende periode zal in het teken staan van integratie waarbij de platformen worden gekoppeld. De activiteiten die Easy Nuts heeft overgenomen zullen onder het label Utility Platform komen te vallen. Onder deze naam zullen de bestaande partners/ klanten geïnformeerd worden.

Als er vragen zijn m.b.t. de overname kan er contact opgenomen worden met Ramon Schenke en of Jeffrey Stoffels van Easy Nuts.

Ramon Schenke 0634400099 Ramon@easynuts.nl
Jeffrey Stoffels 0643872003 Jeffrey@easynuts.nl

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Onze support staat altijd voor u klaar met persoonlijk advies.

 +31 (085) 208 17 94
info@easynuts.nl

Want to know more?

Contact us!

Our support is always available with personal advice.

 +31 (085) 208 17 94
info@easynuts.nl