Nieuwe iPhone 2019

Blog

Nieuwe iPhone 2019 lanceerdatum

Traditiegetrouw lancering nieuwe iPhones in september

Nieuwe iPhone 2019

Alle geruchten wijzen erop dat Apple dit najaar wederom drie nieuwe toestellen uitbrengt. Dit zijn directe opvolgers op de iPhone XS, XS Max en iPhone XR. Traditiegetrouw brengt Apple drie nieuwe toestellen uit via een Keynote.De verwachting dat de nieuwe iPhones rond eind september leverbaar zijn in de winkels. Apple gebruikt voor 2019 waarschijnlijk nagenoeg hetzelfde design. Dat betekent dat er drie modellen van drie verschillende formaten komen. Apple kiest voor de twee duurste modellen waarschijnlijk wederom voor een roestvrijstalen behuizing, met een glazen achterkant. De glazen achterkant zou deze keer uit één stuk bestaan, dus ook over de camerabult. De camerabult steekt daardoor iets minder ver uit, waardoor deze één geheel wordt met de rest van het toestel.

Welke nieuwe functies krijgen de nieuwe iPhones ?

Drievoudige cameralens
Draadloos opladen met powershare
Nieuwe A13-chip die uiteraard weer sneller is
Bi-directioneel draadloos laden
Grotere accu

Voor het display wordt bij de iPhone 11 wederom gebruik gemaakt van leverancier Samsung. Voorheen werden deze displays speciaal volgens Apple’s specificaties gemaakt. Dat maakte deze schermen erg duur. De iPhone 11 gaat gewoon standaard Samsung OLED schermen krijgen. Volgens bronnen zou door de uitstekende kwaliteit van de huidige OLED schermen het verschil nauwelijks meer te zien zijn. Wel zou de notch in grootte afnemen.

De opnieuw ontworpen achterkant is geen overbodige luxe. Naar verluidt krijgen een aantal iPhone 2019-modellen namelijk de beschikking over een derde camera. Dat moet een groothoeklens worden met een openingshoek van 120 graden. Diverse renders tonen camera’s die in een vierkante opstelling geplaatst zijn. De derde camera komt overigens alleen naar de iPhone 11 Pro (Max).

De grotere accu zou nodig zijn omdat de iPhone 2019-modellen ook andere apparaten draadloos kunnen laden. Zo leg je straks je AirPods even op de achterkant van de iPhone om ze snel op te laden. Om hierbij ook nog genoeg accu over te houden om je telefoon te gebruiken, zou een grotere batterij nodig zijn. De iPhone 2019 zou niet het eerste toestel zijn dat bi-directioneel draadloos laden ondersteunt. De Samsung Galaxy S10 heeft deze functie bijvoorbeeld ook

Apple lancering

Apple doet vaak uiterst geheimzinnig over nieuwe producten. Het bedrijf uit Cupertino zegt bijna nooit iets over aankomende telefoons, tablets of laptops voordat ze officieel zijn gepresenteerd.

Toch lekt er vaak al het nodige uit. En de afgelopen jaren blijken de meeste van die geruchten uiteindelijk ook te kloppen.

Apple heeft nog geen datum aangekondigd voor een iPhone-event, maar in eerdere jaren was dat altijd in september. De kans is groot dat dat in 2019 opnieuw zo is.

De lancering van nieuwe iPhones is altijd goed voor veel media-aandacht, maar dit jaar zal dat extra het geval zijn nu Apple kampt met dalende verkoopcijfers van zijn belangrijkste product. Slaagt het roemruchte techconcern er met nieuwe snufjes in om de iPhone-verkopen weer op te krikken?

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Onze support staat altijd voor u klaar met persoonlijk advies.

 +31 (085) 208 17 94
info@easynuts.nl

Want to know more?

Contact us!

Our support is always available with personal advice.

 +31 (085) 208 17 94
info@easynuts.nl