Telecom

Internet in je nieuwe woning?

Verhuizen naar een nieuwe woning dan moet je opnieuw internet-tv-bellen regelen. Een bestaande woning heeft de aansluitingen al voor het internet. Een nieuwbouw woning dient de projectontwikkelaar/zelf  een aanvraag te doen bij Mijnaansluitingen.nl

Welke aansluitingen heb ik in mijn woning ?


In de meterkast zitten meestal de fysieke aansluitingen voor het internet. De volgende aansluitingen zitten in de woning ADSL, Kabel en Glasvezel. Onderstaande afbeeldingen geven een idee hoe je ze herkent. Als je twijfelt kan je ook meteen een postcode check voor het internet doen via onze software deze geeft aan wat er mogelijk is op je adres. Je kan ook meteen internet-tv en bellen regelen voor de nieuwe woning.

Kabelaansluiting
ADSL aansluiting
Glasvezel aansluitingTips en Trucs zodat je in je nieuwe huis ook weer snel online bent.
Als je een huis laat bouwen of een bestaande woning betrekt  kun je er vaak voor kiezen om loze leidingen en extra bekabeling aan te leggen. Belangrijk om na te denken waar je wilt internetten , tv-kijken en bellen. Nu en in de toekomst. We adviseren om per dienst een loze leiding naar de ruimte of kamer te laten aanleggen. Dus één voor tv, één voor bekabeld internet en eventueel één voor vast bellen.

Het is handig je internet  te combineren  met vaste telefonie en digitale tv. Zo’n triple play of alles-in-1 abonnement bestaat uit drie diensten voor een vast bedrag per maand. Het gemak van één aanspreekpunt en extra kortingen zijn goede redenen om over te stappen op een totaalpakket.