Easy Nuts en Budget Thuis bundelen de krachten

Blog

 

Easy Nuts en Budget Thuis bundelen de krachten

Amsterdam / Capelle a/d IJssel, 31 augustus 2021 

Budget Thuis (Nuts Groep B.V.) en Easy Nuts gaan samen verder. De samenwerking is een volgende stap in de groeiambitie van Easy Nuts en sluit aan bij het multi utility aanbod van Budget Thuis.  

Easy Nuts

Easy Nuts helpt mensen bij hun verhuizing met alle diensten in en om het huis zoals: energie, internet, tv, water, mobiel, zonnepanelen, warmtepompen, isolatie en verzekeringen. Budget Thuis biedt (een deel van) deze diensten aan, betrouwbaar en voordelig. Een logische samenwerking dus tussen Easy Nuts en Budget Thuis. Budget Thuis wordt voor 50% eigenaar van Easy Nuts.

 

Innovatief Platform

Easy Nuts is een innovatief platform voor vastgoed professionals om hun klanten te ontzorgen met diensten in en om het huis zoals energie, internet, tv, mobiel, water, verzekeringen en duurzame producten. Budget Thuis is leverancier van energie- en telecomdiensten. Met de merken Budget Energie (stroom en gas), Budget Alles-in-1 (internet, tv en bellen via het KPN-netwerk) en Budget Mobiel (sim-only via het KPN-netwerk) leveren zij hun diensten zo voordelig mogelijk aan ruim 1 miljoen klanten. Klanten zijn nog voordeliger uit als ze meer diensten tegelijk afnemen. Budget Thuis is begonnen als energiebedrijf (Budget Energie) in 2011 en breidt hun dienstenaanbod steeds verder uit met diensten voor in en om het huis.

Jeffrey Stoffels, Directeur van Easy Nuts: “Easy Nuts en Budget Thuis hebben hetzelfde doel. Mensen helpen hun diensten voor thuis eenvoudig en voordelig te regelen. Ik ben er dan ook van overtuigd dat deze samenwerking een hele mooie stap is voor onze klanten. Door het uitgebreide en groeiende dienstaanbod van Budget Thuis zullen we klanten nog beter en voordeliger van dienst kunnen zijn.”

Budget Thuis

 

Caroline Princen, CEO van Budget Thuis: ” De combinatie van energie- en telecomdiensten die we bieden bij Budget Thuis is voor veel huishoudens heel aantrekkelijk. Het is fijn om alles onder één dak te hebben geregeld en natuurlijk voordeliger. De samenwerking met Easy Nuts past hier goed bij. Zo kunnen meer klanten profiteren van de voordelen van Budget Thuis. Onze ambitie is om in de toekomst nog meer diensten aan te bieden die ieder huishouden moet hebben. En waar dus ook klanten van Easy Nuts voordeel van gaan hebben. “

 

 

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Onze support staat altijd voor u klaar met persoonlijk advies.

 +31 (085) 208 17 94
info@easynuts.nl

Want to know more?

Contact us!

Our support is always available with personal advice.

 +31 (085) 208 17 94
info@easynuts.nl