E-bike wint aan populariteit

Blog

E-bike is hip

Ze zijn niet aan te slepen

E-bike hartstikke hip

De meeste mensen associëren een elektrische fiets met oudere mensen die moeilijk te been zijn.  Sneller en hipper, de e-bike anno 2019!

Tijd om de misvatting dat een e-bike recht te zetten. Valt het jou op dat steeds meer jongeren een hippe e-bike bezitten.

De Nederlandse forens stapt steeds vaker op een hippe e-bike. Op de route van en naar het werk wint de elektrische tweewieler aan populariteit, blijkt uit cijfers. Bijna een kwart van de e-bikers gebruikt zijn elektrische fiets inmiddels voor woon-werkverkeer.

 

Hippe e-bike maakt fietsen leuker

Vooral het veranderde, hippere imago zorgt ervoor dat forensen steeds vaker kiezen voor de elektrische tweewieler. De fabrikanten passen hun designs aan op die nieuwe doelgroep. Frames worden lichter en er zijn ook e-mountainbikes verkrijgbaar. Ook de een groene stroomleverancier geven de e-biker de vrijheid om meer spullen te kunnen vervoeren en/of de rug te ontlasten van een zware tas. Het nieuwe imago sluit veel beter aan op de belevingswereld van die doelgroep. De gedachte is: je reistijd moet leuk zijn.

 

 

Tags

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Onze support staat altijd voor u klaar met persoonlijk advies.

 +31 (085) 208 17 94
info@easynuts.nl

Want to know more?

Contact us!

Our support is always available with personal advice.

 +31 (085) 208 17 94
info@easynuts.nl