Ga efficiënter te werk!

Easy Nuts digitale inspectie app!

De vastgoedsector is kwetsbaar. Daarom moeten vastgoed professionals vakinhoudelijk groeien en samen toewerken naar nieuwe standaarden qua toezicht en regels.

De inspectie app

Digitalisering speelt een steeds grotere rol een inspectie doen op papier is echt niet meer van deze tijd. Easy Nuts heeft een kosteloze digitale inspectie app waarmee nooit meer inspecties uit te voeren met pen en papier. Digitaliseer met Easy Nuts inspectieformulieren en verhoog de kwaliteit van jouw inspectierapporten. De inspectierapporten zijn volledig in jouw look and feel. De rapporten kan je eenvoudig delen met je klant of collega.

De voordelen

  • Eenvoudige koppelen met Kolibri
  • Eenvoudig koppelen met huurcheck
  • Meterstanden noteren
  • Volledig in jouw look and feel
  • Volledig kosteloos
  • Oogstrelende rapporten
  • Eenvoudig delen met collega’s

Voeg gemakkelijk foto’s toe

Neem foto’s of bewerk afbeeldingen met je device en voeg ze toe aan je documenten. Je kan makkelijk 100 foto’s toevoegen aan je rapport. Zo maak je eenvoudig een prachtig inspectie rapport voor de oplevering van een nieuwe koopwoning.

Automatische rapporten

Verstuur automatisch een afgerond inspectierapport naar collega’s, klanten of derden of zet een rapport klaar voor de makelaar buiten.

Automatisch verstuurd

Als de klant het eens is met de volledige inspectie ondertekend hij deze op het digitale device de rapporten worden automatisch verstuurd naar alle betrokken partijen.

Meld je nu aan voor de inspectie app!

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Onze support staat altijd voor u klaar met persoonlijk advies.

 +31 (085) 208 17 94
info@easynuts.nl

Meer weten?

Neem contact met ons op!

 +31 (085) 208 17 94
info@easynuts.nl

Want to know more?

Contact us!

 +31 (085) 208 17 94
info@easynuts.nl